Vandix natuursteentegels


Industriezone plassendale 3 - kuipweg 6 8400 Oostende
0476-21 11 77 Klik om te bellen

Over Vandix natuursteentegels

Vandix is een toonaangevende groothandelaar voor natuursteentegels, keramische terrastegels en siergrind, opgericht in 1989.

Vandix is een internationale leverancier gespecialiseerd in tegels, zowel voor buiten en binnen, bestratingsmaterialen, keramische terrastegels en siergrind.

Naast de tegelvloeren vind je ook een ruim gamma van boordstenen,wandbekleding, afwateringssystemen en lavabo’s en brievenbussen in natuursteen.

Vandix is gesitueerd op industrieterrein "Plassendale 3" te Oostende, pal aan de A-10, wat logistieke voordelen biedt. Met een permanente voorraad van minstens 250.000 m2 tegels enmet het eigen wagenpark belevert Vandix haar  internationale klantenkring op efficiënte wijze. Uiteraard leveren wij indien nodig ook rechtstreeks op de werf.

Het toonpark van ca 1500 m2 is een sterke troef van Vandix. U en uw klanten kunnen er 7 op 7 terecht en bezoekers kunnen er meer dan 250 vloertypes zien. Van elk type ligt er minstens 4m2. Zo krijgt iedereen een goed idée over hoe een bepaalde tegel eruitziet. Je kan erover lopen en de structuur voelen.

Naast import, export en distributie houdt Vandix zich bezig met ontwerp, ontwikkeling en fabricage van eigen producten en concepten. Samen met onze internationale partners ontwikkelen en vermarktenwij een steeds vernieuwend productassortiment volgens de laatste trends

Ons volledig gamma kunt u ten allen tijde terugvinden op volgende link : https://issuu.com/stefanvanwynsberghe/docs/digitaal_a4_vandix_nl-fr_184464_hr?e=0

Foto's

Vandix natuursteentegels in het kort

Diensten

Verkoop van natuursteen

Natuursteen voor

Vloeren

Soorten steen

Basalt
Composiet
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Zandsteen

Onze locatie

Logo Vandix natuursteentegels

Vandix natuursteentegels

Vandix natuursteentegels


Industriezone plassendale 3 - kuipweg 6 8400 Oostende
0476-21 11 77 Klik om te bellen