Ceralith NV


Wittevrouwestraat 25 3020 Herent
016/205726 Klik om te bellen

Over Ceralith NV

Waarom is Ceralith NV de beste keuze voor u?

Ceralith, een vaste waarde voor elke (ver-)bouwer Ceralith is de specialist voor dorpels, vensterbanken en muurafdekkers in natuursteen, alsook voor hardsteen tegels en keramische terrastegels . We hebben scherpe prijzen want we leveren, bijvoorbeeld onze Chinese blauwe steen, rechtstreeks vanuit de fabriek. Met onze jarenlange ervaring en internationaal handelsnetwerk kan u ons gerust een expert in natuursteen noemen. Gedurende vele jaren importeren we Chinese blauwe steen rechtstreeks uit de steengroeves. Deze hardsteen-soort is uitermate geschikt voor de productie van tegels. Naast tegels in natuursteen vindt u in ons uitgebreide assortiment eveneens keramisch wandtegels, vloertegels en terrastegels in standaardmaten. In ons uitgebreide aanbod kan u verder ook vensterbanken, boordstenen, trappen en muurafdekkers vinden. Al deze producten zijn bij Ceralith verkrijgbaar in hoogwaardig natuursteen. Kom een kijkje nemen in onze toonzaal te Leuven.

Meer over Ceralith NV:

Wie zijn wij? Hugo Kwanten Hugo Kwanten staat al meer dan 23 jaar aan het hoofd van Ceralith NV. Met zijn ervaring als inkoper, steenkapper, vloerder, verkoper haalt hij elke dag het uiterste uit de kan om zijn klanten optimaal te bedienen. De passie voor keramische tegels en natuursteen zijn hem van in de wieg meegegeven door zijn vader, zelf eigenaar van een groot tegelbedrijf. Toch besloot Hugo zijn eigen weg te gaan met Ceralith NV. ‘Cera’ staat voor Ceramiek – keramische vloeren – en wandtegels en ‘Lith’ komt van het Griekse woord ‘Lithos’, natuursteen. Eveline Kwanten Ondertussen staat ook de derde generatie klaar om de kennis van de voorbije generaties te consolideren. Daarmee is de weg naar de toekomst ingeslagen en het voortbestaan van Ceralith NV verzekerd.

Wat kan Ceralith NV u bieden?

Met Ceralith NV hebben wij een duidelijk concept voor ogen waar we niet van afwijken. Al wie bij Ceralith NV terechtkomt, heeft gekozen voor een relatief klein bedrijf met een eerder beperkt maar sterk gamma. Wij verkopen enkel en alleen die producten waar we reeds jaren ervaring mee hebben en waar we de klant kwaliteit mee bieden. Elk product gaat door de handen van onze eigen kwaliteitscontroleur in China. Al ons materiaal presenteren we op een eerlijke manier in een sobere maar zeer gezellige showroom. Bij Ceralith NV geen overvolle toonzaal met luxepresentatiematerialen waarvoor de klant ook zijn steentje moet bijdragen.

Wie gingen u voor?

Bij Ceralith NV kan iedereen terecht of u nu aannemer of particulier bent. In onze toonzaal heeft u een onmiddellijk overzicht van ons gamma en hoeft u niet meer hopeloos te verdwalen tussen een enorm aanbod. De eerder bescheiden toonzaal is het gevolg van de prijzenpolitiek die bij Ceralith NV gevoerd wordt. Wij halen namelijk het onderste uit de kan om onze klanten aan een scherpe prijs te kunnen bedienen, zonder daarvoor aan de kwaliteit te raken. Heel veel bedrijven beloven echter scherpe prijzen. Toch mogen wij u ervan overtuigen dat u bij ons de beste prijs zal vinden.

Ceralith NV in het kort

Diensten

Verkoop van natuursteen

Natuursteen voor

Gevels en wanden
Trappen
Vensterbanken
Vloeren

Soorten steen

Basalt
Graniet
Hardsteen

Onze locatie

Logo Ceralith NV

Ceralith NV

Ceralith NV


Wittevrouwestraat 25 3020 Herent
016/205726 Klik om te bellen