Beltrami Nv


Venetiëlaan 22 8530 Harelbeke
0032 56 237000 Klik om te bellen

Over Beltrami Nv

Waarom is Beltrami Nv de beste keuze voor u?

Stones & Stories Natuursteen is een passie, een onuitputtelijke bron van inspiratie. Daarom reist Beltrami de wereld rond op zoek naar duurzame, exclusieve en karaktervolle natuursteen. Onderweg liggen de verhalen voor het grijpen. Elke steengroeve heeft een eigen geschiedenis. Elke steen heeft een eigen, uniek verhaal. Beltrami berust op meer dan 30 jaar expertise en know how in natuursteen. ‘Innovatie’ speelt sleutelrol in de dagdagelijkse bedrijfsvoering. En voor Beltrami is innovatie geen modewoord, wel een werkwoord. In alle bedrijfsprocessen moet het verhaal kloppen: van de duurzame ontginning in de groeves tot het meedenken met de architect en bouwheer tijdens het verloop van een project.

Meer over Beltrami Nv:

Beltrami is continue op zoek naar nieuwe materialen, bijzondere formaten, originele afwerkingen en bijzondere toepassingen. Het innovatief karakter in combinatie met jarenlange ervaring, deskundig advies en duurzaam ondernemen maakt van Beltrami een echt succesverhaal. Beltrami gaat prat op de kracht van zijn Human Capital. General Manager Herwig Callewier zelf blikt terug op meer dan 30 jaar expertise in het sourcen en selecteren van kwalitatieve natuursteen. Maar ook zijn ervaren medewerkers kunnen rekenen op decennialange kennis en kunde. Samen dragen ze dagelijks de passie voor natuursteen uit: van de zoektocht naar de juiste, kwalitatieve natuursteen over de bewerking en handeling tot het correcte transport en dienst na verkoop.

Wat kan Beltrami Nv u bieden?

Beltrami deelt haar dertig jaar expertise in de natuursteensector met klanten en architecten. De website beltrami.be richt het vergrootglas nog meer op informeren, inspireren en adviseren. Ook offline wordt de natuursteen in geuren en kleuren toegelicht. In de showroom te Harelbeke zie je de ruwe stenen in actie. Op afspraak wordt deze ter beschikking gesteld van de bouwheer, architect of professional. Men kan hierbij gebruik maken van de 1650m² toonzaal met aangelegd tuinpark en aangrenzende spreekruimtes. In de ruime voorraad platen en tegels kan men zelf de natuursteen uitkiezen. Een ervaren Beltrami adviseur zorgt voor deskundig en professioneel advies.

Beltrami Nv in het kort

Diensten

Onderhoud
Verkoop van natuursteen

Natuursteen voor

Badkamers
Bestrating, buitenafwerking, interieurafwerking
Gevels en wanden
Keuken- en tafelbladen
Trappen
Vensterbanken
Vloeren

Soorten steen

Basalt
Composiet
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Logo Beltrami Nv

Beltrami Nv

Beltrami Nv


Venetiëlaan 22 8530 Harelbeke
0032 56 237000 Klik om te bellen